Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 10 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η ανησυχία μας πάντα καλά λυμένος.

—— Mr.Taraghi

Τα προϊόντα είναι με την καλή ποιότητα. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους. Οι μετέπειτα πωλήσεις επίσης πολύ καλές.

—— Tomas

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

1) υλικό: Όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των κύριων υλικών και των εξαρτημάτων, πρέπει να δεχτούν την ποιοτική επιθεώρηση πριν από βαλμένος στη μαζική παραγωγή για να εξασφαλίσουν ότι η ποιότητα των παραγωγών καλύπτει τις απαιτήσεις της επιχείρησής μας, καθώς επίσης και τις περιβαλλοντικές αρχές και άλλες απαιτήσεις των πελατών μας.
2) εκτύπωση ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ: Με βάση τα μαζικά υλικά παραγωγής, κάνουμε το δείγμα εκτύπωσης αναφερόμενο στα δείγματα επιβεβαίωσης πελατών, ώστε να εγγυηθεί η διόρθωση του χρώματος, θέση πριν από την εκτύπωση batch.
3) μαζική παραγωγή: Στο στάδιο της μεγάλης κλίμακας παραγωγής, όλα οι πτυχές και τα ποιοτικά πρότυπα δεν παρουσιάζουν καμία διαφορά με τα πρότυπα των δειγμάτων πελατών. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, θα λάβουμε τα άμεσα μέτρα για να διορθώσουμε το λάθος.
4) επιθεώρηση ολοκληρωμένων προϊόντων: πριν από βαλμένος στο κιβώτιο, όλα που τελειώνουν - τα προϊόντα πρέπει να δεχτούν την πλήρη επιθεώρηση. Τα ελαττωματικά αγαθά θα τεθούν στην επεξεργασία επανάληψης έως ότου ανταποκρίνονται στα ποιοτικά πρότυπα των δειγμάτων του πελάτη.
5) όλα τα κατάλληλα προϊόντα πρέπει να τεθούν στη πλαστική τσάντα και τη συσκευασία, αναμονή για τις αντιπροσωπείες επιθεώρησης τρίτων που ο πελάτης διευκρίνισε, όπως SGS, για να κάνει την τελική ποιοτική επιθεώρηση. Όταν πέρασμα όλες αυτές οι δοκιμές, θα τακτοποιήσουμε τη φόρτωση και την αποστολή.

 

Πιστοποιήσεις
 • Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

  Πρότυπο:ISO 9001

  Αριθμός:12 100 21579 / 01 TMS

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-02-03

  Ημερομηνία λήξης:2018-02-02

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design,Manufacture and Sales of Spark Plug ,Automotive Starter and Alternator

  Που εκδίδονται από:TUV SUD Management Service GmbH

 • Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

  Πρότυπο:TS16949

  Αριθμός:12 111 21579 / 01 TMS

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-02-03

  Ημερομηνία λήξης:2018-02-02

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design,Manufacture and Sales of Spark Plug ,Automotive Starter and Alternator

  Που εκδίδονται από:TUV SUD Management Service GmbH

Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Nicholas Ye

Τηλ.:: 86-731-84830658

Φαξ: 86-731-84830648

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)