Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

καλής ποιότητας αυτόματα βουλώματα σπινθήρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αυτόματα βουλώματα σπινθήρων για τις πωλήσεις
Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 10 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η ανησυχία μας πάντα καλά λυμένος.

—— Mr.Taraghi

Τα προϊόντα είναι με την καλή ποιότητα. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους. Οι μετέπειτα πωλήσεις επίσης πολύ καλές.

—— Tomas

Είμαι Online Chat Now

Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd
Επισκόπηση επιχείρησης επισκόπηση επιχείρησης Εργοστάσιο Επισκόπηση Εργοστάσιο Επισκόπηση Εργοστάσιο Επισκόπηση Εργοστάσιο Επισκόπηση Εργοστάσιο Επισκόπηση Εργοστάσιο Επισκόπηση Εργοστάσιο Επισκόπηση επισκόπηση επιχείρησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΦΑΝΟΣ, POWERTECK, HIBANA
Αριθμός Υπαλλήλων : 1500~2000
Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-150000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1961
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. μερών αυτοκινήτου φανών του Τσάνγκσα, ΕΠΕ δημιουργήθηκε το 1961 και έχει τώρα τις τεράστιες βιομηχανικές εγκαταστάσεις των μερών ανάφλεξης, των φίλτρων, των φω'των και των μερών κυλίνδρων. Ακριβώς όπως το βιομηχανικό βούλωμα σπινθήρων, βούλωμα σπινθήρων μοτοσικλετών, αυτοκινητικό βούλωμα σπινθήρων, μικρό βούλωμα σπινθήρων μηχανών, λεπίδα ψηκτρών αυτοκινήτων, cabel, σπείρα και ούτω καθεξής. Είμαστε υπερήφανοι της φήμης μας για την τελειότητα: μια φήμη βασισμένη στη δέσμευσή μας για τα πρότυπα OE. Στη Co. μερών αυτοκινήτου φανών του Τσάνγκσα, το ΕΠΕ, οι όλες επιχειρησιακές σχέσεις μας με τους πελάτες, τους μετόχους, τους υπαλλήλους, τους προμηθευτές και τις κοινότητες οικοδεσποτών είναι βασισμένα σε ένα ίδρυμα της ακεραιότητας, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης. Η τεχνολογία & η υπογεγραμμένη μεταφερμένη συμφωνία εξοπλισμού το 1993 της τεχνολογίας και του εξοπλισμού με το εναλλασσόμενο ρεύμα το 2003 της GM αγόρασαν μια από την κοινοπραξία από τους Δελφούς και το Μεξικό. 2005 εισήγαγε 14 σύνολα εξοπλισμού παραγωγής βουλωμάτων σπινθήρων από τους Δελφούς. το 2006 αγόρασε τον εξοπλισμό μπορεί να χρησιμοποιήσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της προηγμένης τεχνολογίας των ΔΕΛΦΩΝ το αριθ. Το ένα ως προμηθευτής cOem στην Κίνα η πρώτη χρησιμοποιημένη εγκαταστάσεις συγκόλληση λέιζερ για το ηλεκτρόδιο με το σπάνιο υλικό πρώτο υιοθέτησε την πολυ κρύα εξώθηση σταθμών για να παραγάγει το μυτερό κοχύλι καθισμάτων. Ο πρώτος ανέπτυξε τη σκόνη αντιστατών με την αντίσταση της ασύρματης παρέμβασης ο πρώτος που εκμεταλλεύτηκε το ενιαίο και διπλό βούλωμα σπινθήρων λευκόχρυσου στην Κίνα. Ο πρώτος εκμεταλλεύτηκε το βούλωμα σπινθήρων ιριδίου στην Κίνα. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν έχετε οποιων δήποτε 

Οι ανταγωνιστικές προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες μας:
 
1. Γρήγορη απάντηση το συντομότερο δυνατόν, έρευνα απάντησης μέσα σε 24 ώρες.

2. Επιλύστε τις καταγγελίες πελατών μέσα σε 48 ώρες.

3. Υποδοχή κατασκευής cOem: Προϊόν, συσκευασία.

4. Ελεύθερο δείγμα ανεφοδιασμού της λεπίδας ψηκτρών για τους πιθανούς πελάτες.

5. Ένας πελάτης με την υπηρεσία 139 ανθρώπων

6. Παράδοση, 7-10 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεσή σας

7. Η ελεύθερη κατάρτιση μάρκετινγκ, ελεύθερο ακέραιο αυτοκίνητο κάνει & κατάλογος μεγεθών για την ψήκτρα

8. Για να σας συστήσει περισσότερες άλλες λεπίδες ψηκτρών που εγκαθιστούν για την αγορά σας.
 

Επιθεώρηση:

Έχουμε το QC μας τμήμα στο εργοστάσιό μας για να σιγουρευτούμε ότι όλα τα προϊόντα μας γίνονται σε κάθε μια από τις απαιτήσεις customres μας.

Ποιοτικός έλεγχος:

Προτού να αρχίσει η διαταγή στη διαδικασία παραγωγής ελέγχουμε ότι ο κεραμικός και χάλυβας και ακατέργαστος
 
τα marterials είναι μέσα στα καθιερωμένα ποιοτικά πρότυπα για να ασφαλίσουν την ομαλή ροή του προϊόντος στις διαδικασίες μας.

Έχουμε τα ακολουθώντας συστήματα διαταγής για να ασφαλίσουμε τις κινήσεις προϊόντων μέσω του εργοστασίου μας αποτελεσματικά.

Κάθε βούλωμα σπινθήρων επιθεωρείται στα πρότυπα πελατών μας πριν από τη συσκευασία.

Πριν από την παράδοση στους πελάτες μας χαιρετίζουμε QC τους την επιθεώρηση ή την επιθεώρηση τρίτων. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα
 
με ομοειδή για να βρεί μια λύση και να επιλύσει πριν από να στείλει έξω.

Όροι πληρωμής:

L/C άμεσα.

30% κατάθεση TT εκ των προτέρων, η ισορροπία πριν από την αποστολή.

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:
 
Προσφέρουμε πάντα τη τεχνική υποστήριξη, γρήγορη απάντηση, η πολιτική μας είναι να απαντήσει σε οποιοδήποτε αίτημα μέσα σε 24 ώρες.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Nicholas Ye

Τηλ.:: 86-731-84830658

Φαξ: 86-731-84830648

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)