Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nicholas Ye

Τηλεφωνικό νούμερο : 18673307102

WhatsApp : +8618673307102

Free call

Τεχνική επισκόπηση

December 3, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνική επισκόπηση

Καλώδια ανάφλεξης - τρόπος λειτουργίας

Όταν οι λάμψεις σπινθήρων η υψηλής εντάσεως τάση (μέχρι 25 kV) που παράγεται από τη σπείρα ανάφλεξης πρέπει πρώτα «να ρεύσουν» μέσω του καλωδίου ανάφλεξης στο βούλωμα σπινθήρων. Προκειμένου να σιγουρευτεί ότι αυτή η εργασία, αυτά τα καλώδια πρέπει να καλύψει διάφορες απαιτήσεις.

Οι αρίστης ποιότητας μονώνοντας ιδιότητες, η υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση (μέχρι 200° Γ), η αντίσταση ενάντια στις παραλλαγές δόνησης, θερμοκρασίας και υγρασίας είναι τα σημαντικότερα προαπαιτούμενα αρίστης ποιότητας καλώδια ανάφλεξης πρέπει να χαρακτηρίσουν. Και αυτό με συνέπεια, σοβαρά, και μακροπρόθεσμο, που λειτουργεί στις δυσμενέστερες συνθήκες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνική επισκόπηση  0
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνική επισκόπηση  1
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνική επισκόπηση  2

Αντίσταση - όχι μια αντίφαση

Και με τους τρεις τύπους Takumi, το καλώδιο ανάφλεξης με το χάλκινο καλώδιο και το βούλωμα καταστολής (Σχ. 1), το καλώδιο ανάφλεξης με την ενεργό αντίσταση (Σχ. 2), και το καλώδιο ανάφλεξης με την αεργή αντίσταση (Σχ. 3), κάποιος θα παρατηρήσει ότι οι αντιστάτες χρησιμοποιούνται. Κατ 'αρχήν, η low-loss μετάδοση με τη χαμηλή αντίσταση επιδιώκεται. Εξετάστε την ηλεκτρική φυσική δείχνει ότι αυτό δεν είναι καμία αντίφαση. Όπως ξέρουμε, όλες οι ηλεκτρικά χρησιμοποιημένες μονάδες παράγουν λίγο πολύ τους ισχυρούς ηλεκτρομαγνητικούς τομείς που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προκαλούν οποιαδήποτε προβλήματα, αλλά είναι ανεπιθύμητες σε ορισμένες περιπτώσεις (παρέμβαση με τη ραδιο υποδοχή) ή ίσως προκαλούν τον κίνδυνο, με τη δημιουργία της ηλεκτρονικής αιθαλομίχλης. Το σύστημα ανάφλεξης, επομένως, απαιτεί ένα βέλτιστο της καταστολής παρέμβασης κοντός-απόστασης προκειμένου να εξασφαλιστεί χωρίς προβλήματα λειτουργία του ραδιοφώνου, της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, και των συστημάτων ελέγχου μονάδων μηχανών και εργαλείων. Απλουστευμένο, αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί ως εξής: Βασικά, το σύστημα ανάφλεξης αποτελείται από μια σπείρα και έναν πυκνωτή, αποκαλούμενο επίσης αντηχώντας κύκλωμα στην ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική. Αυτές οι ηλεκτρικές ταλαντώσεις μειώνονται από τους αντιστάτες καταστολής (kOhm συνήθως 1-5) που ενσωματώνονται στο κύκλωμα ανάφλεξης. Αυτοί εξασφαλίζουν χωρίς προβλήματα λειτουργία των διάφορων συσκευών, τι καλείται γενικά ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC). Η συμπεριφορά των καλωδίων ανάφλεξης με την αεργή αντίσταση (Σχ. 3) είναι διαφορετική, εφ' όσον η αντίσταση εξαρτάται από τη συχνότητα ανάφλεξης (ταχύτητα μηχανών). Σε αυτήν την περίπτωση μια υψηλότερη αντίσταση αναπτύσσεται με την υψηλότερη ταχύτητα λόγω της σπείρας καλωδίων (επαγωγική αεργή αντίσταση).

 

Ποιότητα χωρίς απώλεια δύναμης

Η υπόθεση ότι οι αντιστάτες μειώνουν τη δύναμη ανάφλεξης και, με αυτόν τον τρόπο, η απόδοση μηχανών βρίσκονται για να είναι ανακριβείς επειδή οι αντιστάτες χρησιμοποιούμενοι έτσι διαστασιολογούνται ότι μπορούν να παραμεληθούν. Αλλά είναι ένα γεγονός ότι τα στην ποιότητα συστήματα καλωδίων που προσφέρονται από Takumi αρχικού εξοπλισμού παρέχουν την καλύτερη καταστολή παρέμβασης που συνδυάζεται με τη βέλτιστη απόδοση ανάφλεξης. Ακίνδυνα, με συνέπεια, και οικονομικά, κατά τη διάρκεια των μεγάλων περιόδων του χρόνου.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

nicholas@takumijap.com
+8618673307102
18673307102
Nicholasye275
86-18673307102